popup menu blauw

Plaatsen en installeren van Cv-ketels

Ook voor het installeren van een CV-ketel ben je bij CV Ketel Service aan het juiste adres. Er zijn verschillende installaties op de markt. Wij adviseren je graag in de keuze van de CV-ketel die het best bij jouw situatie past.

Online afspraak maken

Een nieuwe cv-ketel nodig?

Gemiddeld gaat een CV-ketel zo’n 15 jaar mee, daarna dien je deze te vervangen. Er is niet alleen een groot verschil in merken, ook de capaciteit verschilt. Voor een optimale werking is het van belang dat de CV-ketel door een vakkundige installateur wordt geplaatst. 

CV Ketel Service heeft alles in huis om te zorgen voor een betrouwbare en correcte installatie. In de meeste gevallen kunnen wij de ketel binnen één dag plaatsen en in werking stellen. In heel Zuid-Holland, van Den Haag en Zoetermeer tot Leiden en van Delft tot Rotterdam.

Wij kunnen vrijwel elke CV-ketel plaatsen

De beste cv-ketel voor 2023?

De consumentenbond heeft een nauwkeurige test gedaan op verschillende cv-ketels. Als je op zoek bent naar de beste cv-ketel voor jouw woning, dan is de Intergas Xtreme 36 een uitstekende keuze volgens de test van de consumentenbond. Deze cv-ketel heeft een hoog rendement en is zeer energiezuinig, waardoor je flink kunt besparen op je energierekening. Bovendien is de Intergas Xtreme 36 zeer compact en fluisterstil, waardoor hij weinig ruimte inneemt en je geen last hebt van storende geluiden. De prijs van deze cv-ketel ligt ergens rond de €2400,- inclusief installatie. 

Ook is deze cv-ketel geschikt voor de nieuwste generatie thermostaten, waardoor je hem eenvoudig op afstand kunt bedienen via je smartphone. Dit is niet alleen handig, maar ook nog eens goed voor het milieu.

Kortom, als je op zoek bent naar een cv-ketel die zowel energiezuinig als compact is én makkelijk op afstand te bedienen is, dan is de Intergas Xtreme 36 de beste keuze voor jouw woning. Wacht niet langer en ontdek vandaag nog de voordelen van deze top cv-ketel! Benieuwd naar andere adviezen over cv-ketels? Neem contact met ons op. 

Bij het kiezen van de beste cv-ketel kan het lastig zijn om te bepalen welk merk de beste keuze is. Hoewel sommige ketelfabrikanten zichzelf graag uitroepen tot het ‘beste cv-ketel merk van Nederland’, zijn de verschillen tussen de cv-ketel merken vaak niet groot.

Bij CV Ketel Service begrijpen we dat elke woning en elk huishouden anders is, en daarom bieden wij alleen de beste cv-ketels aan die passen bij jouw specifieke wensen en behoeften. Hierdoor hoef je na aanschaf van de cv-ketel geen omkijken meer te hebben naar een ander verwarmingssysteem.

Maar hoe kun je cv-ketel merken eigenlijk met elkaar vergelijken? Elk cv-ketel merk richt zich op het bieden van zoveel mogelijk comfort, een hoog rendement, energiezuinigheid, een stille werking, een lange levensduur, een onderhoudsvriendelijke ketel en compactheid, zodat de ketel zelfs in de kleinste keukenkastjes past.

CV Ketel Service heeft expertise in het plaatsen en onderhouden van alle merken cv-ketels. Of je nu op zoek bent naar de meest energiezuinige ketel of een ketel die zeer compact is, wij helpen je graag bij het vinden van de beste cv-ketel voor jouw situatie. 

Het kiezen van de juiste CV-ketel is een belangrijke stap in het garanderen van een comfortabel en energie-efficiënt thuis. Na het invullen van de meest gekozen voorkeuren in Nederland in de Consumentenbond test — een regendouche, geen bad, geen hybride warmtepomp maar wel een slimme thermostaat — zijn er vier topkeuzes voor jou naar voren gekomen. Hier zijn ze, samen met alle details die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen:

 1. Vaillant ecoTEC plus VHR 35-38/5-5 L
 • Vaillant CV ketel
 • CW5
 • Garantie: 2 jaar op het toestel, 15 jaar op de warmtewisselaar
 • Consumentenbond Predikaten: Beste uit de Test en Beste Koop
 • Prijs: €1.275,- (richtprijs)

Dit is een betrouwbare en efficiënte keuze, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, die zeker het overwegen waard is.

 1. Remeha Calenta Ace 40c – 2019 versie
 • Remeha CV Ketel
 • CW5
 • Garantie: 2 jaar op het toestel, 10 jaar op de warmtewisselaar
 • Consumentenbond Predikaten: Beste uit de Test en Beste Koop
 • Prijs: €1.300,- (richtprijs)

Als je waarde hecht aan innovatieve technologie, dan zou deze optie van Remeha wel eens de juiste voor jou kunnen zijn.

 1. Nefit Proline NXT 30 CW5
 • Nefit CV ketel
 • CW5
 • Garantie: 2 jaar op het toestel, 10 jaar op de warmtewisselaar
 • Consumentenbond Predikaten: Beste uit de Test en Beste Koop
 • Prijs: €1.319,- (richtprijs)

Deze compacte en energiezuinige optie van Nefit levert uitstekende prestaties en zou een geweldige aanvulling op jouw huis kunnen zijn.

 1. Intergas Xtreme 36
 • Intergas CV ketel
 • CW5
 • Garantie: 2 jaar op het toestel, 15 jaar op de warmtewisselaar
 • Consumentenbond Predikaten: Beste uit de Test en Beste Koop
 • Prijs: €1.379,- (richtprijs)

Met een hoge score op het gebied van duurzaamheid en rendement, is deze optie van Intergas een topkeuze, ondersteund door vele positieve reviews.

 

Merken die wij adviseren

Nieuwe ketel? Let op de koolmonoxide.

Bij het plaatsen van een CV-ketel adviseert de brandweer ook altijd een koolmonoxide-meter. Koolmonoxide, ook bekend als CO, staat niet voor niets bekend als de sluipmoordenaar. Je ziet of ruikt het niet maar wanneer je het inademt kan dit ernstige lichamelijke gevolgen hebben. 

CV Ketel Service adviseert je graag over alles waar je op moet letten bij een nieuwe CV-ketel. Wij vertellen je bij het plaatsen van een nieuwe CV-ketels altijd de belangrijkste punten. 

Cv-ketel installeren

We zijn je graag van dienst! Bel +31 85 0607023 of maak direct een online afspraak!

CV-ketel onderhoud
kruis wit

Direct hulp nodig?

Menu streep