popup menu blauw

Boiler lekkage?

Heb je last van een boiler die lekt? Of weet je nog niet zeker of de boiler lekt? Er kunnen meerdere oorzaken zijn wanneer er water om de boiler heen ligt. Neem contact op met CV Ketel Service om snel een betrouwbare monteur langs te laten komen. Wij lossen het probleem meteen voor je op!

Online afspraak maken

Waarom lekt een boiler?

Een boiler kan lek zijn, dit maken wij sporadisch mee. Een elektrische boiler wordt altijd aangesloten op een inlaatcombinatie. Hier kan water langs druppelen, waardoor het lijkt alsof de boiler lek is. Een inlaatcombinatie is altijd verplicht bij een boiler. Deze zorgt ervoor dat de druk nooit hoger dan 8 bar wordt. Ook heeft de inlaatcombinatie een terugslagklep, hierdoor kan het water nooit teruglopen door de waterleiding. De boiler blijft gevuld door inlaatcombinatie, ook als er geen water gebruikt wordt.

Boiler lekkage? laat je boiler onderhouden door CV Ketel Service!

We zijn je graag van dienst! Bel  +3185 0607023 of maak direct een online afspraak!

CV-ketel onderhoud

Onderhoud boiler

Een boiler garandeert dat er warm water in de woning is. Toch zijn boilers storingsgevoelig en kunnen ze stukgaan. Laat een expert van CV Ketel Service het onderhoud verzorgen. Door ons periodiek langs te laten komen halen wij het maximale uit je boiler en kun je er langer van genieten!

kruis wit

Direct hulp nodig?

Menu streep