popup menu blauw

CV Ketel Service
Den Haag

CV-ketel kapot? Bel CV Ketel Service in Den Haag! Wij verhelpen de storing of lekkage snel én vakkundig. Een CV-ketel is in bijna alle huishoudens een belangrijk onderdeel. Wij snappen dan ook dat je niet op een storing zit te wachten. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Ook voor periodiek onderhoud en reparaties kun je terecht bij CV Ketel Service uit Den Haag.

Online afspraak maken

CV monteur Den Haag

Een CV storing of lekkage is een vervelend probleem, zeker in de wat koudere maanden in Nederland. Warm water is een luxe wat we dagelijks nodig hebben voor bijvoorbeeld het douchen of koken. Ook een verwarmde woning is natuurlijk zeer welkom. CV Ketel Service staat daarom 24/7 voor je klaar om de storing of lekkage te verhelpen. Onze CV monteurs hebben ervaring met het repareren van CV-ketels van onder andere Remeha, Intergas, Nefit, Vaillant en BOSCH.

Snel een betrouwbare oplossing

Problemen met je CV-ketel? Dan ben je bij CV Ketel Service aan het juiste adres! Bij spoed staan onze CV monteurs dezelfde dag nog bij je op de stoep. Ook voor preventief onderhoud en het installeren van een nieuwe CV-ketel kun je bij CV Ketel Service terecht. Wij zorgen ervoor dat je niet voor onverwachte situaties komt te staan zodat je weet waar je aan toe bent.

24 uur per dag, 7 dagen
per week bereikbaar

Bel ons en je zit er snel weer warm bij!

CV-ketel onderhoud

Onze cv-services

CV Ketel Service biedt alle services aan als het gaat om CV ketels. Van het plaatsen tot reparatie. Bij ons ben je aan het goede adres en ben je er van verzekerd dat je er in de winter warm bij zit. CV Ketel Service in Den Haag verzorgt het plaatsen van jouw CV ketel, het onderhoud en reparaties bij storingen en lekkages. Heb je vragen over onze services? Klik op de service hieronder en lees meer.

CV-ketel storing & reparatie

CV-ketel lekkage

CV-ketel onderhoud

Plaatsen en installeren van CV-ketels

cv ketel onderhoud den haag

Wil je storingen of andere mankementen liever voorkomen? CV ketel onderhoud in Den Haag zorgt preventief voor het voorkomen van dit soort storingen. Wel zo prettig, vooral in de winter! 

Onze CV monteur in Den Haag is altijd snel op locatie. Wij zijn namelijk gevestigd in de Molenstraat, centraal in Den Haag. Wij staan bekend als erkend CV ketel monteur. Wil jij dus dat jouw centrale verwarming problemen zo snel mogelijk zijn opgelost? Neem contact op met CV Ketel Service in Den haag.

cv ketel den haag

Ben je op zoek naar een nieuwe CV ketel in Den Haag? Ook dan kunnen wij jou verder helpen. Of je nu een Nefit, Bosch of Remeha ketel voor ogen hebt, wij plaatsen én installeren jouw CV ketel. Wij adviseren daarbij een onderhoudspakket zodat preventief jouw ketel in op en top conditie is. 

Je kunt gemakkelijk een online afspraak maken, offerte opvragen of bellen. Heb je op voorhand toch nog vragen over CV Ketel Service, onze services of andere CV ketel problemen? Neem contact met ons op. Wij hebben altijd een oplossing voor jouw problemen. CV Ketel Service staat daarom 24/7 voor je klaar om de storing of lekkage te verhelpen. 

Heb je vragen over een boiler of vloerverwarming? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook als je buiten Den Haag woont!

Laat je cv-ketel onderhouden door CV Ketel Service Den Haag!

Voor al je problemen of onderhoud kun je bij CV Ketel Service terecht. Bel: 085 060 70 23 of maak direct een online afspraak!

kruis wit

Direct hulp nodig?

Menu streep